Шкендија
3:0
ФК Вардар
четврток, 26 ноември 2015 - 13:00
Домашно првенство
12 М. Јовановски
5 А. Алими
6 А. Цуцули
8 А. Положани
11 Б. Демири
4 Е. Бејтулаи
18 С. Јуниор
22 М. Усеини
24 Карлињо
27 Б. Ибраими
15 Б. Тодоровски
28 Т. Пачовски
19 Х. Хамбарџумјан
4 Н. Мијушковиќ
58 Ц. Ромеро
3 Г. Попов
6 Б. Грнчаров
20 Б. Николов
16 Н. Глигоров
9 Д. Блажевски
70 Х. Фелипе
17 А. Стојков

Twitter

@FKVardar

Реакција на Горан Попов за многуте шпекулации кои се појавија низ медиумите и на социјалните мрежи https://t.co/9cO1eNoo9P